OPERMA AS

Systemløsninger

Ingeniørtjenester

Drift & Vedlikehold

Et spesialistfirma med fokus på vedlikeholdssystematikk, systemer, tilstandskontroll, og teknisk fagstøtte. | Med bakgrunn fra våre mange prosjekter har vi utviklet enkeltløsninger og systemløsninger som er effektive og investeringsgunstige for våre kunder. | Våre tjenester er fleksible og skalerbare. Vi leverer kortvarige ad hoc tjenester eller dekker inn langsiktige funksjoner, avhengig av oppdragsgivers behov. | Våre ingeniører inngår både som en kompetanse- og kapasitetsøkning i drifts- og vedlikeholdsorganisasjonen.

Filtersystemer

 

Filteraggregat

 

Egnet til rensing av olje, reservoarer og oljesystem. Aggregatet fjerner oljeoksidasjonsrester, smuss, resin, partikler og vann svært effektivt. Aggregatet benytter egen pumpe som gir tilstrekkelig trykk til sidestrømsrensing av reservoarer og andre applikasjoner uten trykk. Aggregatet er lett å montere og er betjeningsvennlig med hensyn til filterbytte, service og ettersyn. Filteraggregatet er funksjonelt og driftssikkert i krevende miljøer.

 

 

                                         Datablad Filteragregat

 

Filtermag

 

Fjerner partikler i motorolja forlenger levetiden på motoren betydelig. De mest skadelige partiklene er mindre en 25 mikron. De fleste oljefilter klarer ikke å separere ut partikler mindre en 25 mikron. Det vil si at de mest skadelige partiklene.

 

 

                                                         Datablad Filtermag

 

 

[Tilbake]
Vedlikeholdssystem
Tilstandskontroll
Produkter
Ledige stillinger
Seminarer

 Powered by Makeweb