OPERMA AS

Systemløsninger

Ingeniørtjenester

Drift & Vedlikehold

Et spesialistfirma med fokus på vedlikeholdssystematikk, systemer, tilstandskontroll, og teknisk fagstøtte. | Med bakgrunn fra våre mange prosjekter har vi utviklet enkeltløsninger og systemløsninger som er effektive og investeringsgunstige for våre kunder. | Våre tjenester er fleksible og skalerbare. Vi leverer kortvarige ad hoc tjenester eller dekker inn langsiktige funksjoner, avhengig av oppdragsgivers behov. | Våre ingeniører inngår både som en kompetanse- og kapasitetsøkning i drifts- og vedlikeholdsorganisasjonen.

MAINTelligence - Vedlikeholdsledelse

MAINTelligence Vedlikeholdsledelses modul inneholder alle funksjonene som inngår i et EAM system (Enterprise Asset Management system).

 

         

Arbeidsprosessene kan gjennomføres både på håndholdte datamaskiner (PDA'er) og arbeidsstasjoner i nettverk.

Løsningene er mange, men all informasjon er i en database og er enkelt tilgjengelig fra hele systemet og i alle typer av rapporter.

 

 

Arbeidsordre funksjonen omfatter planlagte-, foreslåtte-, igangsatte- og fremtidige arbeidsordre. I tillegg lagres all historikk.

 

Delelager og innkjøp funksjonen inneholder forespørsel, rekvisisjoner, innkjøpsordre, mottakskontroll, delelokasjon og evaluering av deler.

 

Utstyrshierarkiet inneholder registrert utstyr, Delelister, Garanti registrering, kryssreferanser til eksterne systemer.

 

Ressursledelse omfatter personell planlegging, verktøy administrasjon, underleverandører og kostsenter.

 

 

[Tilbake]
Vedlikeholdssystem
Tilstandskontroll
Produkter
Ledige stillinger
Seminarer

 Powered by Makeweb