Instrumenter

 

 

InspectVibe

I kombinasjon med vedlikeholdssystemet MAINTelligence er det utviklet et akselerometer som logger vibrasjonsdata direkte til InpectCE via en standard USB kontakt i PDA hånd-PC. Sensoren har en kanal og behandler vibrasjon med FFT–analyse og egenresonanstesting.

Ved å sette opp inspeksjonsrunder inneholdende vibrasjonsmålinger, oppnås en effektiv og kraftfull tilstandskontroll.

 Datablad InspectVibe

 

vib460 2-kanalers vibrasjonsinstrument

Instrumentet er med den siste teknologi innen analog og digital elektronikk, med digital signal prosessering og industriens høyeste oppløsning Sigma-Delta A/D konverter for å monitorere med høy hastighet og stor nøyaktighet.

I kombinasjon med vibrasjonsmodulen i vedlikeholdssystemet MAINTelligence oppnås en svært kraftfull tilstandskontroll satt i system i et tilstandsbasert vedlikehold.

 Datablad vib460

 

Ruler CE520

Instrumentet analyserer oljer og fetts restlevetid ved kontroll av gjenværende additiver eller syretall. 

Det kan benyttes både i laboratorie og i felt. Instrumentet kan lagre over 100 resultater og overføre resultater til ekstern PC eller MAINTelligence vedlikeholdssystemet. Instrumentet leveres med Windows basert operasjon system og programvare for å lese resultater i kurver eller grafer.

  Datablad Ruler CE520

 

Fluke Ti25 Termografi kamera

Termografi benyttes stadig oftere på mange områder, men tradisjonelt mest innen kontroll av koplinger i elektroskap ol. Ved å kombinere termografi med vedlikeholdssystemet MAINTelligence, vil de digitale bildene være tilgjengelig med analyse muligheter direkte på PC-skjermen. Enkelt å sammenlikne tidligere målinger og direkte få avviksalarm.

Alle Flukes termografi kameraer i samme serie kan benyttes på denne måte. 

 

Vedlikeholdssystem
Tilstandskontroll
Produkter
Ledige stillinger
Seminarer

 Powered by Makeweb